DoreenBeads Бяло цвете Лилия Матови акрилни мъниста 14x10 мм, продават се в опаковки по 200 броя (B15307), Иу

5.79лв. 4.63лв.

L
M
S
Инв.: v1494
Тагове: акрилни мъниста от перли 10 мм, матови акрилни декорации, сиви кръгли акрилни мъниста 10 мм, прозрачни акрилни цветя, вино цветни мъниста, акрилни модерни цветя, спад матов мъниста, блестящи акрилни мъниста 10 мм, украсени с акрилни цветя, червени акрилни мъниста 10 мм.

Бяло цвете Лилия Матови акрилни мъниста 14x10 мм, продават се в опаковки по 200 броя Материал: акрил Размер на приблизително: 14 мм x 10 мм

Размерът на отвора: 1,3 мм, Дебелина: 10 мм

конвертиране на: 1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча Цвят бял Брой Ще получите 200 на тази стока на цена на Цена на Номер B15307 Забележка.

за нас

Пътя на нашата дейност по доставката за бижута започна през 2001 година, когато в нашия отбор имаше само 2-ма души.Сега сме се превърнали в отбор , насчитывающую над 300 служители в Азия , Европа и Америка .И ние сме горди, че доставяме мъниста и бижута клиенти по целия свят.Ние все още си спомняме, как се зарадвахме, когато получи първата ни поръчка през 2001 година, това, което ни се грижиш за ден на вашата поръчка.

Като връщане на предоставената от вас възможности ние започваме нашия бизнес в Vesinhgiakhanh.com, за да предостави на нашите добри продукти и услуги на все по-голям брой купувачи.

Детайл опаковка

Всяка поръчка се изпраща в пузырчатом плик или многопластова картонена опаковка .То предпазва стоките от увреждане при транспортиране, когато те попадат в ръцете на всеки клиент.

Доставка

Начини на плащане

Просто бъдете сигурни, че плащате с нас чрез Vesinhgiakhanh.com Набирателни чрез Visa, MasterCard, QIWI, Western Union и банкови преводи.Вашето плащане ще бъде изпратено ни само след като се потвърди, че се получи стоката.

Обратна връзка и Следпродажбено обслужване

Ние оценяваме, че можете да ни остави положителни отзиви, ако сте доволни от нашите стоки и обслужване.Просто не се колебайте да се свържете към нас за първи път, когато се сблъскате с някакъв проблем, ние имаме повече от десет години ценен опит в тази област, в резултат на това, ние можем да решим всеки проблем за вас.Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и не отваряйте спор.Повярвайте ни, инциденти ще бъдат решени.

  • Тип елемент - мъниста
  • Тегло на продукта - 85g
  • От - Китай Иу
  • Форма на продукта - Лъчисти Форма
  • Външен диаметър - 10mm
  • Номер на модела - В15307
  • Материал - Акрил
  • Търговска марка - Доринбиды
  • Елегантен или Модерен - Модни модели
  • Продукти: 0
    Междинен резултат: 0лв.

    Търсене