50 бр. VSCO Малки Пресни Етикети Ins, Стикери За Количка, Сладки Водоустойчиви Стикери За Скейтборд, Графити, Стикери За Чаши Вода на Едро

5.08лв. 2.79лв.

L
M
S

Доставка

A. Ние често изпращаме на стоки в рамките на три работни дни след получаване на плащането.Обикновено ние изпращаме с въздушна поща на Китай.Ако желаете друг експрес, като: YANWEN, EUB, DHL, EMS и т.н., Моля свържете се с нас преди да изпратите.

Срокът за доставка е YANWEN е около 35-60 дни; EUB-около 15-35 дни, DHL и EMS-около 7-15 дни

Б. Моля, оставете ни съобщение, за да ни кажете размерите и цветовете, които вие искате, ние ще изпратим стоката по ваше реквизити, или ние ще изпратим на случаен принцип.

C. Моля изпратете пълен точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.В нашия магазин са добре дошли смесени цветове и модели.Ние ще направим за вас комбинирана доставка.

D. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля, изпратете отново своя имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. само сериозен купувач!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

Рекламации и Връщане на средства

A. Купувачът трябва да предостави доказателство проблеми в стоки.

Б. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни разходи по доставката.

C. Купувач трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

За Feedfack

A. Вашата удовлетвореност е наша цел!Предоставяне на отрицателно или неутрално анулиран-това е много сериозно отношение, и ние удостоверяемся, че можем да решим проблема си, преди да остави отрицателен коментар.Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки и да се насладите на нашите услуги.Ние с нетърпение очакваме вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ.

Б. Ако прикрепени снимките на продуктите, когато напускате ни положителна оценка, ние печелим безплатен красив подарък от следващата си поръчка!МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Тъй като пратката, издадено от Китай, времето за транспортиране ще бъде дълъг.Така че, за да направите покупка за вас по-приятна, препоръчваме ви да изберете най-добрия начин за логистика и плащат някои такси.

1. Ние ви препоръчваме да поръчате повече от 9 долара.След това ще можете да проследите пратката и да я получи по-бързо.В противен случай ние ще изпратим обикновена поща на Китай малък парцел, плюс, че е невъзможно да се проследи несигурен и стоките ще бъдат доставени в продължение на дълго време.

2. Всички продукти са подложени на двойна проверка преди изпращане.Моля, първо се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми при получаването на стоките.Моля, дайте 5 звезди, ако ви харесват продукти и услуги.

3. Поради условията на снимане и хардуерни устройства, като яркостта на монитора, настройка на контраста и т.н., Може да има някои различия между реалните елементи и цветния оттенък на изображения.

  • Номер на модела - TS-4832-15
  • Размер - S
  • Форма - N/A
  • Материал - PVC
  • Възраст - > 6 ГОДИНИ, > 3 ГОДИНИ
  • Произход - Континентален Китай
  • Продукти: 0
    Междинен резултат: 0лв.

    Търсене