Ultracortex MarkIII MarkIV ЕЕГ Слушалки За Открито ISB ЕЕГ Капачка Аксесоари Комплект Сухи Електроди Устройство за Събиране на Мозъчните Вълни

62.04лв. 31.03лв.

L
M
S
Инв.: v5086
Тагове: облекло bci, лента за глава мозъчни вълни, сензор на k-висок, изблици на еег, купи еег-слушалки, электродный сензор p01, гривна носимые устройство, пъзел игра за мозъка и тялото на бебето, тениска с мозъчни тръстове вълни, сензорен модул за android.

Описание

Този комплект е подходящ за комплект капачки за ЕЕГ OpenBCI Ultracortex Mark3 / 4, посочена по-горе цената е за един комплект, както е показано по-долу, с избор от два вида електроди: тактилни електроди (част от косата) и плоски електроди за устата (част без коса).

Набор от тактилни сухи електроди

Комплект сухи електроди с плосък уста

Защо се използва антикорозионна уплътнения и индивидуални жици?

Уплътнение (фиг. 1 по-долу) защитават сухи електроди (тъй като покритието на сухи електроди изложени на корозия, оксидация и износване); индивидуални заключения (фиг. 2 по-долу) са били въведени, тъй като получихме много коментари на предишни купувачи, които са имали затруднения с поемането на констатациите и електроди, и много дори електроди са били повредени поради неправилно лечение, затова ние въведохме специални кабели, които намаляват сложността на инсталацията.

Забележка: Що се отнася до 3D печатна неразделна част MarkIV / 4, имайте предвид, че официалната 3D-печатна част монтажни електроди е пряко въведена и персонализира с помощта на специални конектори и клемм, така че тази част, распечатанная директно, негодни за употреба, търговци на пазара, които просто предоставят услуги за печат за такива на капсули, може и да не знаят за тези проблеми, много от купувачите не знаят за проблема до момента на инсталиране на република българия, във връзка с това можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти за техническото ръководство и консултация, за да се избегнат неудобства.

  • Възрастова група приложения - Възрастен
  • Съвместимост - Всичко, което е съвместимо
  • Произход - Континентален Китай
  • Език - Английски
  • Сертифициране - CE
  • Търговска марка - OYMotion
  • Функция - Тракер Настроението
  • Тип - Подходящ за носене
  • Продукти: 0
    Междинен резултат: 0лв.

    Търсене