Стойка За Пури И Цигари Лаптоп Накрайника За Цигари Сгъваема Поставка За Пури От Неръждаема Стомана Поставка За Дисплея На Креативна Модна Поставка За Дисплея

11.74лв. 7.04лв.

L
M
S
Инв.: v99607
Тагове: стоманена капилярната тръба, пешеходна тръба за пури, много сигарных тръби, калъф за подкрепа на мики, тръба хьюмидора за пури, тръба стоманена водна, алуминиева тръба за пури, стоманена тръба с покритие, портсигар за пури cihiba, калъф за пури glo.

Стойка За Пури И Цигари Лаптоп Накрайника За Цигари Сгъваема Поставка За Пури От Неръждаема Стомана Поставка За Дисплея На Креативна Модна Поставка За Дисплея

Име на стоката: Поставка за демонстрация на пури

Характеристика: Преносим, с договор

За: Цигарите обикновен размер

Материал: Неръждаема стомана

Размери: 71*40 мм

Цвят: черен сребрист

Опаковка: 1 бр./опаковане.

Забележка:

Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 2 мм, се отнася за нормално явление.

И от разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Благодарим ви!

Коментари:

1. Моля, оставете 5 звезди за обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние ще бъдем благодарни за това (стоки, както е описано в категория 5 звезди, съобщение, 5 звезди, време за доставка е 5 звезди).

2. Ако стоките, които сте получили, са били повредени или не се налага стила, моля, не оставяйте отрицателни мнения, моля свържете се с нас, ние ще се разберем с тях и ще проектира най-добрите решения, вашето удовлетворение е нашата мотивация, за да направи по-добре.

  • Материал - Неръждаема Стомана
  • Произход - Континентален Китай
  • Продукти: 0
    Междинен резултат: 0лв.

    Търсене